FAQ

Restaurant:

Vi har bl.a. glutenfritt brød til våre hamburgere. I menyen vår står det oppført allergener, men vi setter også pris på om du oppgir hva du er allergisk mot ved bestilling.

Ja! Alle våre burgere kan man få som black bean veganburger. Slik gjør du: Bestem deg for hvilken burger du ønsker, tilbehøret blir det samme, det er bare selve burgeren vi forandrer, og bestill den som veganburger. Eksempel: "En farmers pride veganburger, takk. Dropp bacon, selvfølgelig!"

Ja, vi har mindre burgere som passer til barn. Se vår meny. Til barnemenyen får barna også en ispinne til dessert.

Utested:

Send en e-post til post@cafe-galleri.no så finner vi sikkert en løsning for ditt arrangement. Vi tilpasser gjerne en spennende meny for dere. Vi kan levere både enkle burgermenyen, tapas eller full treretter.

Vi har dresscode ved arrangementer og på lørdager. Vi oppfordrer generelt folk til å kle seg penere når de skal ut på kveldene. Vi tillater ikke joggesko, treningstøy eller lignende.

18 år på hverdager. 18år frem til quiz/bingo er ferdig på torsdag/fredag. 20år på club på fredag/lørdag.

Vi finner my rart når vi rydder dagen etter. Ring baren på 37320449 i åpningstiden, så kan de ta en titt for deg.

Eventer:

Send en SMS til 93294588, skriv navn, antall, og at det gjelder quiz. Du får svar på SMS.

Bingoen er veldig populær, så tidligere du bestiller desto bedre for alle. Send en SMS til 93294588 med navn, antall og at det gjelder bingo. Du får svar på SMS.

Vi tar gruppereservasjoner, men på enkelte lørdager kan det være vanskelig. Kontakt oss så ser vi hva vi får til. Telefon 37320449 eller post@cafe-galleri.no

Jobb/gig:

Skriv en kort søknad, legg ved en CV med bilde, og send den til post@cafe-galleri.no eller kom innom i baren med den. Spør etter Børre eller Ole Jostein. Vi trenger både folk med erfaring, og vi lærer opp våre egne, både rydd, bartender og kokk. Du må kunne jobbe to helger pr måned, også i feriene. Interesse og personlige kvalifikasjoner vil vektlegges, vi søker både gutter og jenter.

Skriv litt om deg selv, erfaring, spillestil, musikk, og send med en link til din nettside/promodemotape. Send til post@cafe-galleri.no.

Cafè Galleri

Adresse: Storgata 28, 4876 GRIMSTAD
Tlf: +47 37 32 04 49
Mail: post@cafe-galleri.no

Åpningstider

Tirsdag og Onsdag 16.00 - 24.00
Torsdag - Lørdag 16.00 - 02.00
Mandager og Søndager Stengt

Følg oss!

Cafè Galleri

Adresse: Storgata 28, 4876 GRIMSTAD
Tlf: +47 37 32 04 49
Mail: post@cafe-galleri.no

Åpningstider

Tirsdag og Onsdag 16.00 - 24.00
Torsdag - Lørdag 16.00 - 02.00
Mandager og Søndager Stengt

Følg oss!

WordPress Image Lightbox Plugin